שעועית ירוקה מטוגנת ובצל עם בייקון
שעועית ירוקה מטוגנת ובצל עם בייקון יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם בצל קוקטייל, קורנית, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו שעועית ירוקה מטוגנת עם פטריות ובצל, שעועית ירוקה מטוגנת עם פטריות ובצל קיפוליני מקורמל, ו שעועית ירוקה מטוגנת עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שעועית במים רותחים 4 דקות או עד פריך במכרז. לשטוף עם מים קרים; לנקז יבש לטפוח.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 2 כפות טפטוף במחבת; בייקון להתפורר, ולהניח בצד.
מוסיפים בצל לטפטופים במחבת; מבשלים 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים סוכר וקורנית; מבשלים במשך 3 דקות או עד בצל הם חום זהוב, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את השעועית; מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב.
מוסיפים חומץ, מלח ופלפל; לזרוק למעיל. מערבבים בבייקון מתפורר רק לפני ההגשה.