שעועית ירוקה עם בייקון
אם יש לך שעועית ירוקה, פלפל, בייקון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. נסו שעועית ירוקה עם בייקון, שעועית ירוקה עם בייקון, ו שעועית ירוקה עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר של מים מלוחים לרתיחה מתגלגלת (1 כף מלח עבור 2 ליטרים של מים).
מוסיפים את השעועית הירוקה ומרתיחים אותם במשך 4-5 דקות, עד רך מספיק כדי לאכול (ייתכן שיהיה עליך לבשל יותר בהתאם שעועית ירוקה מסוימת יש לך).
מבשלים את הבייקון: בעוד המים מתחממים להרתיח את השעועית, לאט לבשל את הבייקון עד פריך במחבת sauté גדולה להגדיר על חום בינוני-נמוך.
השתמש בכפית מחוררת או מזלג כדי להסיר את הבייקון מהמחבת. הגדר את הבייקון על מגבות נייר כדי sop את השומן העודף.
אתה צריך על כף אחת של שומן נשאר במחבת.
יוצקים כל שומן מעבר 1 כף. (אל תשפכו את השומן לטמיון או שתעצרו את הניקוז שלכם.) אם יש לך הרבה פחות שומן מאשר כף שמאל במחבת, להוסיף קצת שמן זית או חמאה למחבת.
מטגנים את השעועית הירוקה בשומן הבייקון: ברגע שהפולים הירוקים מבושלים, מטגנים אותם בחום בינוני גבוה במשך 1-2 דקות בשומן הבייקון.
קוצצים את הבייקון ומוסיפים למחבת ומטגנים עוד דקה.
שים את השעועית ובייקון לתוך קערה גדולה ומפזרים בנדיבות עם פלפל שחור טחון טרי. לזרוק עם מיץ לימון או חומץ ולהגיש בבת אחת.