שעועית ירוקה עם גבינה ובייקון
שעועית ירוקה עם גבינה ובייקון היא תוספת ללא גלוטן. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 188 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-17 גרם שומן כל אחת. תמורת 62 סנט למנה, מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה של Allrecipes דורש בייקון, שעועית ירוקה, בצל ירוק ומיונז. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 35%, וזה די גרוע. מתכונים דומים: שעועית ירוקה עם בייקון וגבינת פטה, שעועית ירוקה עם חמוציות, בייקון וגבינת עיזים ושעועית ירוקה עם חמוציות, בייקון וגבינת עיזים.
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה של 2 1/2 ליטר עם מכסה.
מניחים את השעועית הירוקה בתבנית גדולה עם מים לכיסוי; מביאים לרתיחה ומבשלים רק עד שהשעועית חמה וירוקה בוהקת, כדקה.
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה אחידה ופריכה, כ-10 דקות.
שופכים הכל מלבד כף אחת מהטפטופים. מחזירים לאש ומוסיפים את הבצל הירוק; מבשלים עד שהבצל מתרכך, כ-2 דקות.
מוסיפים לשעועית הירוקה את תערובת הבייקון, גבינת הצ'דר, השמנת החמוצה, המיונז, המלח והפלפל; לְרַגֵשׁ.
מורחים את התערובת לתוך תבנית האפייה המוכנה; מכסים במכסה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהתבשיל מבעבע והשעועית רכה, כ-20 דקות.