שעועית ירוקה עם רוטב פטריות קרמיני היא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל קאיין, שעועית, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו שעועית ירוקה עם רוטב פטריות קרמיני, שעועית ירוקה קלויה עם רוטב פטריות קרמיני, ו תירס גריסים פולנטה עם שעועית ירוקה איטית, קרמיני, ושאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את שאלוט עם 1/3 כוס הקמח; לנער את כל קמח עודף. במחבת גדולה, עמוקה, חום 1 אינץ ' של שמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
קמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מחבת
2
מוסיף את שאלוט ב 2 קבוצות ומטגנים על חום מתון עד פריך מאוד, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר, ואז מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
3
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את השעועית עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מסננים ורענון תחת מים זורמים קרים; לנקז יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
מים
5
ממיסים את החמאה בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
7
מוסיפים את הפפריקה, קאיין וקמצוץ גדול של פלפל; מבשלים 1 דקה, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחון
פפריקה
פלפל
8
מוסיפים את הפטריות, מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, כ 5 דקות. לחשוף ולבשל, ערבוב, עד השחמה, על 5 דקות יותר. מערבבים את 3 כפות הנותרים של קמח ומערבבים בהדרגה את המניה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
קמח לכל מטרה
מלאי
9
מבשלים את רוטב הפטריות על אש נמוכה, ערבוב, עד מעובה, על 5 דקות. מערבבים את frache קרם, מיץ לימון ושעועית. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השעועית מחוממים דרך, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לתבנית גדולה של זכוכית או קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
פטריות
שעועית
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
מכסים את התבשיל בנייר כסף ואופים עד מבעבע, כ -20 דקות. לחשוף, לפזר את shallots על גבי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
12
הפוך קדימה: התבשיל המורכב יכול להיות בקירור בן לילה.
13
בואו לחזור לטמפרטורת החדר לפני האפייה. את השאלוט המטוגן ניתן לשמור למשך הלילה במיכל אטום לאוויר. Recrisp בתנור 350 ולתת מגניב.