קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות23
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית ירוקה עם רוטב פטריות קרמיני

שעועית ירוקה עם רוטב פטריות קרמיני
שעועית ירוקה עם רוטב פטריות קרמיני היא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל קאיין, שעועית, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו שעועית ירוקה עם רוטב פטריות קרמיני, שעועית ירוקה קלויה עם רוטב פטריות קרמיני, ו תירס גריסים פולנטה עם שעועית ירוקה איטית, קרמיני, ושאלוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
על תבנית אפייה גדולה, לזרוק את שאלוט עם 1/3 כוס הקמח; לנער את כל קמח עודף. במחבת גדולה, עמוקה, חום 1 אינץ ' של שמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
2
מוסיף את שאלוט ב 2 קבוצות ומטגנים על חום מתון עד פריך מאוד, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר, ואז מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
3
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את השעועית עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מסננים ורענון תחת מים זורמים קרים; לנקז יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
5
ממיסים את החמאה בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
7
מוסיפים את הפפריקה, קאיין וקמצוץ גדול של פלפל; מבשלים 1 דקה, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פפריקהפפריקה
פלפלפלפל
8
מוסיפים את הפטריות, מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, כ 5 דקות. לחשוף ולבשל, ערבוב, עד השחמה, על 5 דקות יותר. מערבבים את 3 כפות הנותרים של קמח ומערבבים בהדרגה את המניה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלאימלאי
9
מבשלים את רוטב הפטריות על אש נמוכה, ערבוב, עד מעובה, על 5 דקות. מערבבים את frache קרם, מיץ לימון ושעועית. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השעועית מחוממים דרך, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לתבנית גדולה של זכוכית או קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
פטריותפטריות
שעועיתשעועית
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מכסים את התבשיל בנייר כסף ואופים עד מבעבע, כ -20 דקות. לחשוף, לפזר את shallots על גבי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
12
הפוך קדימה: התבשיל המורכב יכול להיות בקירור בן לילה.
13
בואו לחזור לטמפרטורת החדר לפני האפייה. את השאלוט המטוגן ניתן לשמור למשך הלילה במיכל אטום לאוויר. Recrisp בתנור 350 ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור