שעועית כליה ותירס נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מלח, שמן זית, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 80%. ציון זה מרהיב. נסו קילבסאן ושעועית כליה, שעועית כליה קלויה, ו שעועית כליה ואורז עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית-גבוהה, ומבשלים שום ובצל עד שהבצל רך. מערבבים פנימה את הפלפל הירוק, ומבשלים עד שהוא רך אך יציב. מתבלים בכמון, חרדל, פלפל קאיין, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מערבבים את שעועית הכליה עם נוזל ותירס עם נוזל למחבת. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לבשל 20 דקות תוך ערבוב מדי פעם.