שעועית לבנה & מרק Chanterelle עם מרווה
שעועית לבנה & מרק Chanterelle עם מרווה עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו יין, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: שעועית לבנה, מרווה ומרק נקניק, מרק שעועית לבנה עם מרווה מטוגנת, ו מטבל שעועית לבנה ומרווה.
הוראות
באמצעות cheesecloth, ליצור שקיק עם טימין, פטרוזיליה, עלי דפנה ו peppercorns.In סיר מרק גדול עם תחתית כבדה מעל חום בינוני, מחמם את שמן הזית.
מוסיף את הבצל, מחצית הכרישה, השומר, סלרי, שום, ואת השקיק. להזיע מרכיבים אלה, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות מתרככים היטב, על 8 דקות.
מוסיפים את השעועית ואת המניה, מביאים לרתיחה מעל חום גבוה בינוני, להפחית לרתיחה, ומבשלים חשפו עד המרק מתעבה קצת, כ -35 דקות.בינתיים, להמיס את החמאה במחבת בגודל בינוני להגדיר על חום בינוני.
הוסף את chanterelles פרוס, כרישה הנותרים ואת המרווה. לבשל ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 5 דקות. מתבלים עם קמצוץ מלח ופלפל לבן. להעלות את החום, להוסיף את היין, ולבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל כמעט התאדה.
הסר את השקיק מהמרק. מצקת חצי המרק לתוך קערה גדולה, באמצעות מחית בלנדר טבילה עד חלקה. חזור לסיר. מתבלים עם 2 כפיות מלח וקמצוץ פלפל לבן.
הוסף את תערובת פטריות שמורות.מביאים את המרק לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים חשפו כ -15 דקות. אם באמצעות קרם, להוסיף אותו במהלך 5 הדקות האחרונות של בישול. מצקת את המרק לקערות מחוממות. טפטוף כל אחד עם שמן כמהין לבן לפי הטעם (אם שימוש).