קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות40
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

שעועית לבנה ומרק אסקרול

שעועית לבנה ומרק אסקרול
שעועית לבנה ומרק Escarole יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, אסקרול, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו אסקרול ומרק שעועית לבנה, מרק שעועית לבנה עם אסקרול, ו שעועית לבנה ומרק אסקרול (מתכונים דומים).

הוראות

1
טפטוף כל מנה עם שמן זית כתית מעולה ו/או מפזרים פרמזן מגורר טרי ומגישים עם לחם פריך טוב.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2
בסיר מרק, לחמם את השמן על חום בינוני, להוסיף את הפנצ ' טה, ו לטגן במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר בשר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד הזהב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיף את השום, רוזמרין, פתיתי פלפל; לטגן במשך 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
6
מוסיף את escarole, ערבוב במשך 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
7
מוסיפים את השעועית, העגבניות, המרק והמלח לפי הטעם; מביאים לרתיחה. מנמיכים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה, כיסוי, ומבשלים 10 עד 15 דקות. מערבבים בפנצ ' טה השמורה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מגישים עם שמן ו / או גבינה ולחם פריך. הערה של קוק: chard שוויצרי הוא תחליף מבורך עבור escarole.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
Chard שוויצריChard שוויצרי
אסקרולאסקרול
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דַק-דַק-