שעועית לבנה ומרק חזיר
שעועית לבנה ומרק חזיר הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 203 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-15 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בצל, גזר, גבעולי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, מרק שעועית לבנה טוסקני עם ברוקולי רב – טוויסט שונה לחלוטין על מרק ירקות, ו שעועית לבנה ומרק חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השעועית בקערה גדולה לקטוף דרכם, להסיר ולזרוק כל שעועית שבורה או אבנים. לכסות אותם עם לפחות 3 סנטימטרים של מים קרים. אפשר להשרות חשופה בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות או לילה.
מסננים במסננת ומניחים בצד.
מניחים את המים הנמדדים ואת עצם החזיר או הקרסול בתנור הולנדי או סיר גדול, בעל תחתית כבדה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל שנחשף במשך 1 שעה.
מוסיפים את השעועית הספוגה ואת הקורנית, מערבבים לשלב (להשאיר את העצם או הקרסול בסיר), ולחזור לרתיחה, ברפרוף את פני השטח עם כפית לפי הצורך כדי להסיר כל חלאה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השעועית הם כמעט מכרז לחלוטין אבל עדיין קצת underdone במרכז, על 1 שעה (השעועית לא צריך להיות מבושל לחלוטין כי הם יבשלו יותר מאוחר).בינתיים, לקלף לחתוך את הגזר לקוביות בינוניות ומניחים בקערה בינונית.
חותכים את הסלרי והבצל לקוביות בינוניות ומוסיפים אותם לקערה עם הגזר.
מוסיפים את הירקות חתוכים לקוביות ומלח נמדד לסיר, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהשעועית והירקות רכים והבשר נופל מהעצם, כ -40 דקות יותר. כבה את החימום.
הסר את עצם החזיר או הקרסול ללוח חיתוך ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
הסר את הבשר מהעצמות והניח אותו בצד (להשליך את העור והעצמות).באמצעות מחית תפוחי אדמה, מחית קלות חצי שעועית וירקות, משאיר את החצי שנותר שלם. מערבבים בקוביות ושמורות בשר חזיר. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.