קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות100
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

שעועית לבנה ומרק חזיר

שעועית לבנה ומרק חזיר
שעועית לבנה ומרק חזיר הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 203 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-15 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בצל, גזר, גבעולי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, מרק שעועית לבנה טוסקני עם ברוקולי רב – טוויסט שונה לחלוטין על מרק ירקות, ו שעועית לבנה ומרק חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השעועית בקערה גדולה לקטוף דרכם, להסיר ולזרוק כל שעועית שבורה או אבנים. לכסות אותם עם לפחות 3 סנטימטרים של מים קרים. אפשר להשרות חשופה בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מסננים במסננת ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מניחים את המים הנמדדים ואת עצם החזיר או הקרסול בתנור הולנדי או סיר גדול, בעל תחתית כבדה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל שנחשף במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עצם חזירעצם חזיר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים את השעועית הספוגה ואת הקורנית, מערבבים לשלב (להשאיר את העצם או הקרסול בסיר), ולחזור לרתיחה, ברפרוף את פני השטח עם כפית לפי הצורך כדי להסיר כל חלאה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השעועית הם כמעט מכרז לחלוטין אבל עדיין קצת underdone במרכז, על 1 שעה (השעועית לא צריך להיות מבושל לחלוטין כי הם יבשלו יותר מאוחר).בינתיים, לקלף לחתוך את הגזר לקוביות בינוניות ומניחים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
חותכים את הסלרי והבצל לקוביות בינוניות ומוסיפים אותם לקערה עם הגזר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים את הירקות חתוכים לקוביות ומלח נמדד לסיר, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהשעועית והירקות רכים והבשר נופל מהעצם, כ -40 דקות יותר. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
הסר את עצם החזיר או הקרסול ללוח חיתוך ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
עצם חזירעצם חזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
הסר את הבשר מהעצמות והניח אותו בצד (להשליך את העור והעצמות).באמצעות מחית תפוחי אדמה, מחית קלות חצי שעועית וירקות, משאיר את החצי שנותר שלם. מערבבים בקוביות ושמורות בשר חזיר. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה