שעועית לבנה לבבית ומרק תרד עם רוזמרין ושום (טבעוני)
שעועית לבנה לבבית ומרק תרד עם רוזמרין ושום (טבעוני) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 570 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 4115 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית, תרד ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו שעועית לבנה ומרק שום עם תרד פריך פרושוטו ורוזמרין-טוסט שום, מרק שעועית טבעוני טבעוני חיל הים, ו מרק שעועית לבנה טוסקנית לבבית (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצל, סלרי, שום ורוזמרין. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל ושום הם התרככו אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מוסיפים מרק, עלי דפנה ושעועית. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה חשופה ומבשלים במשך 10 דקות.
הוסף תרד ולהמשיך לבשל עד נבול לחלוטין, על 5 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים במיץ לימון.
מגישים מיד, מטפטפים הנותרים שמן זית על קערות.