שעועית לבנה עם פלפל אדום קלוי ופסטו
שעועית לבנה עם פלפל אדום קלוי ופסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 304 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שן שום, שעועית צפונית עצומה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 81%. מתכונים דומים: נקי לאכול פלפל אדום קלוי & פסטו אגוז, פריטטה עם שעועית, פלפל קלוי, עגבניות ופסטו, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום.
הוראות
כדי להכין פסטו, לשלב הראשון 8 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
להכין שעועית, למיין ולשטוף את השעועית.
מערבבים שעועית ו 4 כוסות מים בסיר לחץ 6 ליטר. סגור את המכסה היטב; להביא ללחץ גבוה על חום גבוה. להתאים את החום בינוני או ברמה הנדרשת כדי לשמור על לחץ גבוה, ולבשל 3 דקות.
הסר מהחום; מקום סיר תחת מים זורמים קרים.
הסר את המכסה; שעועית ניקוז.
מערבבים שעועית, 6 כוסות מים, בצל, מרווה, 1 כף שמן זית, ו 2 שיני שום בתנור. סגור את המכסה היטב; להביא ללחץ גבוה על חום גבוה. להתאים את החום בינוני או ברמה הדרושה כדי לשמור על לחץ גבוה; לבשל 12 דקות.
הסר מהחום; מקום סיר תחת מים זורמים קרים.
הסר את המכסה; תן תערובת שעועית לעמוד במשך 10 דקות.
מסננים תערובת שעועית במסננת מעל קערה, הזמנת 1 כוס נוזלי. החזר תערובת שעועית ושמור 1 כוס נוזלי לבישול.
מוסיפים 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, פלפלים וחומץ. מערבבים היטב לשלב. תערובת שעועית העליון עם פסטו.