קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית מקסיקנית עוטפת

שעועית מקסיקנית עוטפת
צריך מנה צמחונית בצד? עטיפות שעועית מקסיקנית יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אל 'n chunky סלסה, אבקת צ' ילי, טורטיות קמח הישן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו טורטייה שעועית מקסיקנית עוטפת, עוטפת חסה מקסיקנית, ו עוף מקסיקני עוטפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 1 ליטר, מערבבים שעועית, סלסה ואבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
חום מעל חום בינוני כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חם.
3
כפית על תערובת שעועית 1/4 כוס על מרכז כל טורטייה; להפיץ מעט. למעלה עם חסה, גבינה ועגבניות. מקפלים מעל הצדדים של טורטיות. אם תרצה, לשרת עם סלסה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.