שעועית עם חרדל וחזיר כפרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שעועית הצמד עם חרדל וחזיר המדינה. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. אם יש לכם שמן צמחי, מרק עוף, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו דבש חרדל הודו עם אפונה הצמד, הודו וסוכר הצמד אפונה ברוטב חרדל כתום, ו שעועית עם בייקון ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול וכבד על אש מתונה, מוסיפים את הבשר ואת הבצל הירוק, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 עד 8 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים את השעועית ואת המרק ומביאים לרתיחה. התאם את החום כך בועות מרק בעדינות, לכסות, ומבשלים 12 עד 15 דקות או עד השעועית הם פריך במכרז.
בינתיים, לשלב את thickener ואת החרדל ולהניח בצד. ברגע שהפולים נעשים, לטאטא קצת מרק חם לתוך תערובת חרדל, מערבבים בחזרה לתוך המחבת, מוסיפים את הפלפל, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 3 דקות או עד המרק מתעבה. המשך בישול חשוף, ערבוב מדי פעם, במשך 3 עד 5 דקות או עד הרוטב יש את העקביות של זיגוג.
לטעום את השעועית עבור מלח ופלפל, להתאים לפי הצורך, ומגישים מיד.
מתוך הספר A Love Affair with Southern Cooking: Recipes and Recollections by Jean Anderson. זכויות יוצרים © 2007 Jean Anderson. Reprinted by disconmission of William Morrow Cookbooks, an imprint of Harper