שעועית פינטו אנצ'ילדה מחסנית
שעועית פינטו אנצ'ילדה מחסנית עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך תערובת תיבול טאקו, תערובת ארבע גבינה מקסיקנית, תוספות: עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: Tex-Mex Enchilada Stack, טורקיה אנצ'ילדה מחסנית, ו אנצ'ילדה בקר מחסנית.
הוראות
מבשלים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 6 עד 7 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מוסיפים תיבול טאקו ו 1/3 כוס מים, ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד מעובה.
מערבבים יחד שעועית מטוגנת ושעועית פינטו.
מקום 1 טורטייה על מחבת מרופדת ג ' לי מרופדת בנייר אלומיניום משומן קלות. למעלה טורטייה עם חצי תערובת בשר 1/2 כוס גבינה; העליון עם טורטייה אחרת, חצי תערובת שעועית מטוגנת, חצי רוטב אנצ ' ילדה, ו 1/2 כוס גבינה. למעלה עם טורטייה אחרת, וחזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם טורטיה הנותרים.
אופים ב 425 במשך 16 עד 18 דקות או עד מחומם היטב השחמה. למעלה טורטייה עם הנותרים 1/2 כוס גבינה; ואופים 2 עד 3 דקות או עד גבינה מותכת.
חותכים לפרוסות, ומגישים עם התוספות הרצויות.