קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

שעועית צלויה איטית ונקניקייה פולנית.

שעועית צלויה איטית ונקניקייה פולנית.
שעועית צלויה איטית ונקניקייה פולנית היא ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 680 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, סוכר חום, שעועית צפונית אדירה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-10 דקות. נסו שעועית על האש עם בישולים איטיים, בישול איטי שעועית ירוקה ברביקיו, ו שעועית אדומה בישול איטי ונקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מערבבים את כל החומרים למעט נקניק בתנור.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
מניחים טבעת נקניק על תערובת שעועית.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
4
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 5 עד 6 שעות.