שעועית קליקו בבישול איטי
שעועית קליקו בבישול איטי היא מנה עיקרית המגישה 10. מנה אחת מכילה 538 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קטשופ, חומץ סיידר, שעועית קנליני ובשר בקר טחון. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-30 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 53% . נסו רסק תפוחים בבישול איטי , קורנדביף וכרוב בבישול איטי , וצ'ילי בקר בבישול איטי עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר על אש בינונית עד שהוא אינו ורוד יותר; לְנַקֵז.
מוסיפים את השעועית, האננס, הבצל, הסוכר החום, הקטשופ, החומץ והחרדל.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד שהם מתחממים. ממש לפני ההגשה, מערבבים פנימה בייקון.