המתכון חריף שעועית שחורה ברביקיו צ'ילי מוכן בסביבות 13 שעות ו -45 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך רוטב ברביקיו היקורי, צ'יפוטלה צ' ילי ברוטב אדובו, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השעועית השחורה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שעועית שחורה וקינוח בטטה כקינוח. נסו כבש חריף שעועית שחורה צ'ילי, צ'ילי שעועית שחורה מתובל דרום מערב, ו בקר חריף בריא וצ'ילי שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לחמם שעועית 10 כוסות מים רותחים בתנור הולנדי 4 ליטר; להפחית את החום. מבשלים חשפו 10 דקות; להסיר מהחום. לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
מכסים ומבשלים על חום נמוך הגדרת 10 עד 12 שעות או עד שעועית מכרז. מערבבים עגבניות, רוטב ברביקיו, צ ' ילי, רוטב אדובו וירקות קפואים מתפוררים. כיסוי ומבשלים על הגדרת חום גבוהה 30 דקות.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. המערות רוג ' ר גולאר גראן Reserva קאווה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.