שעורה, תירס וסלט שעועית לבנה
שעורה, תירס וסלט שעועית ירוקה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. 36 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שמן זית, גבינת עיזים, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ירושה עגבניות וסלט שעועית לבנה, אנדיב בלגי, שעועית לבנה וסלט אגוזים, ו סלט "רדיקיו" ו "האריקו וארט" עם אגוזי מלך מסוכרים. (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל שעורה בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים עד למכרז, על 30 עד 40 דקות.
העברה לקערה גדולה.מבשלים חריקות vert בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 3 דקות. אל תרוקן מים.
מעבירים שעועית לקערה של מי קרח כדי להתקרר.
מוסיפים תירס למים רותחים ומבשלים 2 עד 3 דקות, ואז גם לצלול במי קרח. יבש לחתוך גרעינים מקלח, ולאחר מכן להוסיף לקערת סלט. קוצצים גס שטף ארוגולה מיובשת; להוסיף קערה עם תערובת שעורה.
להקציף שמן זית, חומץ, שאלוט, טימין וחרדל דיז ' ון בקערה קטנה כדי להתמזג.
יוצקים מספיק רוטב על תערובת שעורה מעיל. סלט העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מפזרים גבינת עיזים ומגישים לצד כל רוטב שנותר.ראה עוד: תירס, דגנים / אורז, שעועית ירוקה, תמונה, סלט, צמחוני
האם עוד: קישור / סימנייה| סיכה / הדפסה / דוא " ל / 42 תגובות