קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

שפמנון Cajun פשרה

שפמנון Cajun פשרה
שפמנון Cajun פשרה יכול להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 633 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . . אם יש לך שמן, ביצה, חרדל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 92%. מתכונים דומים: שפמנון Cajun, שפמנון Cajun, ו שפמנון Cajun.

הוראות

1
משרים את חתיכות הדגים בחלב לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצה ורוטב פלפל חריף. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את הקמח, קמח תירס, פלפל, חרדל ותבלינים Cajun. טובלים חתיכות דגים בתערובת היבשה, ואז לתוך הביצה, ואז בחזרה לתערובת היבשה. הגדר על צלחת במקרר וצינה במשך כ 15 דקות. זה יעזור לבלילה להיצמד לדגים.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחממים יותר ממספיק שמן כדי לכסות את החלק התחתון של מחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה. מטגנים חתיכות דגים במשך 3 עד 4 דקות לכל צד, או עד חום זהוב. תלוי כמה ובאיזה סוג של תיבול Cajun השתמשת, חלק מן הלחם עשוי לקבל כהה יותר מכל השאר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים את הדגים על מגבות נייר ומגישים עם רוטב חריף או רוטב טרטר. תהנו!
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.