שפמנון חצוף
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם חומץ תפוחים, חרדל, שפמנון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוחי אדמה שובבים עם בשר חזיר, תפוחי אדמה שובבים, ו תרנגול הודו שובב.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 300 מעלות F. קו 9 על ידי 13 על ידי צלחת תבשיל 2 אינץ ' עם רדיד אלומיניום.
מפזרים את הבס במלח ומסדרים את הפילה בצלחת התבשיל.
הפוך את רוטב הבסטינג על ידי ערבוב קטשופ, מיונז, חרדל, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום, חומץ, חמאה, ובצל.
יוצקים את הרוטב על שפמנון ואופים עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג, על 20 עד 25 דקות. תרטיב את הדג, עם הרוטב במחבת, כל 10 דקות כשהוא אופה.
הסר את הדגים מהתנור באמצעות turners פנקייק, בזהירות להעביר את הדגים מגש הגשה.
מקשטים עם פרוסות לימון ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.