שפמנון מאובן תירס עם קינואה סאוטה
שפמנון מאובן תירס עם קינואה Sauté נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עגבנייה, מלח, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי שפמנון עם קמח תירס עם סלט כרוב חריף, כריכי שפמנון מאובקים כמון, ו עוף מטוגן עם קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קינואה במסננת בסדר; מקום מסננת בקערה גדולה. מכסה קינואה עם מים. באמצעות הידיים, לשפשף דגנים יחד במשך 30 שניות; לשטוף ולנקז. חזור על הנוהל פעמיים.
שלב 1/2 כוס מים חמים קינואה בסיר קטן; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 13 דקות או עד הנוזל נספג קינואה הוא מכרז.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים קמח תירס בצלחת רדודה.
מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור. לדלות דגים בקמח תירס.
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
החזר מחבת לחום בינוני-גבוה.
מוסיפים 1 1/2 כפות שמן למחבת.
להוסיף פלפל, jalapeo, שום, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור למחבת; לטגן 3 דקות.
להוסיף תירס; לטגן 2 דקות. מערבבים קינואה, עגבניות, בצל, ומיץ.
מגישים דגים עם תערובת קינואה ופלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.