שפמנון מטוגן של רוק עם רוטב טרטר קריאולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שפמנון מטוגן של רוק עם רוטב טרטר קריאולית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 294 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, שמן צמחי, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שפמנון קריאולי עם רוטב טרטר, שפמנונים מטוגנים ברוטב טרטר Cajun, ו שפמנון מטוגן עם Hush גורים ורוטב טרטר.
הוראות
מקום ראשון 7 מרכיבים בשקית פלסטיק גדולה, כבדה חובה zip-top.
להוסיף דגים; לאטום ולנער בעדינות. צ ' יל 1 שעה.
יוצקים שמן לעומק של 3/4 אינץ ' במחבת גדולה, כבדה חובה; חום עד 35
שלב תערובת דגים-מטגנים ו קורנפלור בשקית ניילון גדולה נפרדת, כבדה חובה zip-top.
מניחים בתיק בקבוצות, וללחוץ למעיל.
דגים מטגנים, בקבוצות, בשמן חם 2 עד 3 דקות בכל צד או עד הזהב.
ניקוז על מגבות נייר. פרוסות בצל נפרדות לטבעות, ומניחות מעל דגים.
מגישים מיד עם רוטב טרטר קריאולית.
* השתמשנו בתערובת הדגים של זטריין לבדיקה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו