שפמנון פלפל לימון בגריל
שפמנון פלפל לימון בגריל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו תיבול של פלפל לימון, מיץ לימון, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, וזה מצוין. מתכונים דומים: שפמנון פלפל לימון בגריל, שפמנון לימון-פלפל, ו שפמנון לימון-פלפל.
הוראות
יוצקים את המיץ של 5 לימונים לתוך קערת זכוכית; להקציף במלח הים ושום.
מוסיפים את פילה שפמנון, לכסות, להשרות במקרר 1 עד 4 שעות.
מחממים מראש את התנור של broiler עבור 400 מעלות F (205 מעלות C) ולהגדיר את מתלה התנור למיקום הנמוך ביותר.
הסר את פילה שפמנון מן המרינדה, ולנער עודף; להשליך את המרינדה הנותרים.
מניחים את הפילה על מחבת סרוחה; מפזרים את תיבול פלפל לימון, שום ותבלינים עשב, ותבלינים קריאולית. מסדרים את פרוסות הלימון על פילה.
מטגנים בתנור שחומם מראש עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג, 12 עד 15 דקות. ייתכן שתרצה להפעיל את broiler באופן מלא במשך הדקות האחרונות אם אתה אוהב את הקצוות של הדג מושחר.
מפזרים את הפילה עם גזר מגורר ופטרוזיליה לקישוט.
מגישים עם טריזי לימון בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.