אם יש לך צ'ילי אנצ' ו, שמן זית, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סלמון אדובדו-מקסיקו, מתכון Adobado קינואן אפוי, ו עוף אדובו בגריל (פולו אדובדו).
הוראות
1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף צ ' יילס; לבשל 2 דקות, פונה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
3
הסר מהחום; מגניב. להיפטר מגבעולים וזרעים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
מערבבים צ ' ילי קלוי ומים רותחים בקערה; לכסות ולתת לעמוד במשך 20 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לנקז היטב.
6
מערבבים צ ' ילי התייבש, מרק, ואת 9 המרכיבים הבאים (מרק דרך שום) בבלנדר; תהליך עד חלקה. קוק להדביק צ ' ילה במחבת על אש בינונית נמוכה עד עבה מאוד (כ 8 דקות), ערבוב לעתים קרובות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לקצץ שומן חזיר. פרוסת חזיר לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. חצאים פתוחים, הנחת שטוח.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
מניחים חזיר בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'; להפיץ את רסק צ ' ילה על כל הצדדים של חזיר. לכסות ולשרות במקרר 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
9
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
הסר חזיר מן המנה, הזמנת להדביק צ ' ילה. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
11
מניחים חזיר על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; לבשל במשך 8 דקות בכל צד או עד רשם מדחום 160( מעט ורוד), צחצוח עם דבק צ ' ילה שמור לעתים קרובות.
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Malbec האליטה La Celian. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.