שקדי חזיר במרינדה
אם יש לך צ'ילי אנצ' ו, שמן זית, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: סלמון אדובדו-מקסיקו, מתכון Adobado קינואן אפוי, ו עוף אדובו בגריל (פולו אדובדו).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף צ ' יילס; לבשל 2 דקות, פונה לעתים קרובות.
הסר מהחום; מגניב. להיפטר מגבעולים וזרעים.
מערבבים צ ' ילי קלוי ומים רותחים בקערה; לכסות ולתת לעמוד במשך 20 דקות או עד רך.
מערבבים צ ' ילי התייבש, מרק, ואת 9 המרכיבים הבאים (מרק דרך שום) בבלנדר; תהליך עד חלקה. קוק להדביק צ ' ילה במחבת על אש בינונית נמוכה עד עבה מאוד (כ 8 דקות), ערבוב לעתים קרובות. מגניב.
לקצץ שומן חזיר. פרוסת חזיר לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. חצאים פתוחים, הנחת שטוח.
מניחים חזיר בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'; להפיץ את רסק צ ' ילה על כל הצדדים של חזיר. לכסות ולשרות במקרר 6 שעות או לילה.
הסר חזיר מן המנה, הזמנת להדביק צ ' ילה. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של בשר חזיר.
מניחים חזיר על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; לבשל במשך 8 דקות בכל צד או עד רשם מדחום 160( מעט ורוד), צחצוח עם דבק צ ' ילה שמור לעתים קרובות.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Malbec האליטה La Celian. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![סיליה עלית מלבק]()
סיליה עלית מלבק
ניחוחות מורכבים שבהם בולט הפרי האדום והעסיסי, עם תרומה פרחונית אלגנטית ועשבי תיבול טריים.ההזדקנות באלון השיגה ביין זה שילוב מעודן השורר את הפרי. בפה יש כניסה מחמירה ואורך גדול. בפה, הטאנינים רכים ומשיי. אידיאלי לשתות עם לוח גבינת עיזים, מכיל חיסון קלוי, humita, ירקות קלויים, אגסים בהפחתת Malbec.