שקדים וסויה אגוז כוח ברים
ברים כוח אגוז שקדים וסויה עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 30 מנות עם 277 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות והרימו חלבונים, מלח, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 41%. מתכונים דומים: תאריך ואגוז כוח ברים, חטיפי גרנולה של פירות ואגוזים, ו בר כוח שקדים-דבש.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אלומיניום ומרססים בתרסיס בישול.
מכניסים את שיבולת השועל, השקדים, אגוזי המלך ואגוזי הסויה למעבד מזון. דופק עד הקרקע דק; יוצקים לתוך קערת ערבוב גדולה.
מקציפים פנימה את דגני האורז החום, החלב היבש, נבט החיטה, הצימוקים, השוקולד צ ' יפס, הפשתן, הקינמון והמלח; מניחים בצד.
מקציפים את החלבונים לקצף בקערה קטנה; מערבבים פנימה את שמן הקנולה, הדבש ותמצית הווניל ויוצקים לתערובת היבשה. מערבבים עד לחות אחידה ולוחצים לתבנית המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהתערובת חמה, 15 עד 20 דקות.
הסר את תערובת מוט הכוח על ידי הרמת נייר הכסף מהתבנית. מניחים להתקרר מעט; הסר את נייר הכסף וחותך לסורגים כשהוא עדיין חם. מניחים להתקרר לחלוטין על רשת לפני ההגשה. אחסן בכלי אטום, או הקפיא בשקיות חטיף פלסטיק.