קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות30
ציון בריאות7
מגזין

שקדים וסויה אגוז כוח ברים

שקדים וסויה אגוז כוח ברים
ברים כוח אגוז שקדים וסויה עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 30 מנות עם 277 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות והרימו חלבונים, מלח, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 41%. מתכונים דומים: תאריך ואגוז כוח ברים, חטיפי גרנולה של פירות ואגוזים, ו בר כוח שקדים-דבש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אלומיניום ומרססים בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מכניסים את שיבולת השועל, השקדים, אגוזי המלך ואגוזי הסויה למעבד מזון. דופק עד הקרקע דק; יוצקים לתוך קערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי סויהאגוזי סויה
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מקציפים פנימה את דגני האורז החום, החלב היבש, נבט החיטה, הצימוקים, השוקולד צ ' יפס, הפשתן, הקינמון והמלח; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
נבט חיטהנבט חיטה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
אבקת חלבאבקת חלב
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
זרעי פשתןזרעי פשתן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מקציפים את החלבונים לקצף בקערה קטנה; מערבבים פנימה את שמן הקנולה, הדבש ותמצית הווניל ויוצקים לתערובת היבשה. מערבבים עד לחות אחידה ולוחצים לתבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהתערובת חמה, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר את תערובת מוט הכוח על ידי הרמת נייר הכסף מהתבנית. מניחים להתקרר מעט; הסר את נייר הכסף וחותך לסורגים כשהוא עדיין חם. מניחים להתקרר לחלוטין על רשת לפני ההגשה. אחסן בכלי אטום, או הקפיא בשקיות חטיף פלסטיק.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-דַק-