קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

שקדים מסוכרים מתובלים

שקדים מסוכרים מתובלים
שקדים מסוכרים מתובלים דורש סביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 85 גרם של שומן, וסך הכל 1067 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, פלפל, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שקדים מסוכרים, שקדים מסוכרים שוקולד, ו שקדים מסוכרים זנגביל.

הוראות

1
במחבת גדולה, בעלת תחתית כבדה, חום של 1 אינץ ' של שמן ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים שקדים ובלנש במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
4
מסננים ומעבירים אגוזים לקערה בינונית. בעוד האגוזים עדיין חמים מעט רטוב, להוסיף 1 כוס סוכר וזורקים אגוזים מעיל. מערבבים וזורקים עד שכל הסוכר נמס לתוך האגוזים; אם חתיכות של סוכר בלתי נמס להישאר על האגוזים, הם לא מטגנים כראוי.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מערבבים את האגוזים שוב לפני הטיגון. באמצעות כפית גדולה מחוררת, להעביר כמה אגוזים אל השמן החם, המאפשר קצף להתפוגג לפני הוספת כף נוספת. (אחרת, השמן יכול קצף ולשרוף אותך.) מטגנים בקבוצות קטנות עד האגוזים הם בינוניים חומים, על 45 שניות; להיזהר לא לבשל יתר על המידה. פיזור על תבנית אפייה לא מסומנת כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
בקערה קטנה, מערבבים יחד קאיין, קינמון, קקאו, נשאר 1 כף סוכר, קמצוץ של מלח, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
בעוד האגוזים עדיין חמים, להעביר אותם לקערה ומפזרים באופן שווה עם כמחצית תערובת התבלינים. לזרוק היטב כדי להפיץ את התבלינים ולאחר מכן לטעום אגוז.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
הוסף תערובת תבלינים נוספת, לפי הטעם, ולזרוק היטב לאחר כל תוספת. כאשר מגניב, לארוז בצנצנת אטומה. הם ישמרו בטמפרטורת החדר לפחות 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות