קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות72
ציון בריאות0
מגזין

שקדים קרמל טביעות אצבע

שקדים קרמל טביעות אצבע
שקדים קרמל טביעות אצבע הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 72 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 110 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 9%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו פטל שקדים טביעות אצבע, שוקולד-שקדים טביעות אצבע, ו קלוי-שקדים טביעות אצבע עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
לעוגיות: חממו את התנור ל -325 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה-זה שנראה כמו סימן השלום-ומקציפים עד לקבלת קרם ואוורירי, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החלמונים ותמצית השקדים ומקציפים עוד דקה בערך, מגרדים מדי פעם את דפנות הקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה גדולה אחרת שלבו את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח והשקדים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח לתערובת החמאה-סוכר. בשילוב הבצק צריך להיות רך והומוגני. עוטפים את הבצק בניילון ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות, עד שהוא יציב.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
6
כשאתם מוכנים לאפייה, הוציאו את הבצק מהמקרר וגלגלו אותו לכדורים בגודל 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מניחים את הכדורים במרחק של כ -1 אינץ ' זה מזה על תבנית מוכנה. בעזרת קצה האגודל, צור חור עמוק ככל שתוכל בכל כדור בצק מבלי לחטט בתחתית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
גלגל את האגודל קצת כדי להרחיב את החור-זו טביעת האגודל שלך!
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
אופים את העוגיות במשך 16 עד 18 דקות או עד שהן מתחילות להזהיב בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מוציאים מהתנור ומצננים. בזמן שהעוגיות מתקררות, החזירו כל אחת מהן באגודל כדי ליצור מקום ממש נחמד לקרמל. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
לקרמל: במחבת מוקפצת בינונית, שלבו את הסוכר, מיץ הלימון, סירופ התירס ו -1 / 4 כוס מים. הביאו את התבנית לאש בינונית-גבוהה. היזהר לא לסובב את התבנית מכיוון שזה יכול לגרום להתגבשות הסוכר מחדש. כשהתערובת רותחת, המים יתאדו והסוכר יתחיל להשחים, או " להתקרמל."זו הנקודה כאשר אתה לא רוצה לקחת את העיניים שלך! דברים יכולים לקחת תפנית לרעה כאן ולא תהיה התאוששות. כשהסוכר מתחיל להזהיב ולעבור לכיוון חום זהוב, מסירים אותו מהאש ומוסיפים את השמנת הכבדה. כפי שאתה עושה את זה זה יהיה בועה כמו משוגע. הקפד להשתמש במחבת גדולה מספיק כדי להכיל את המבעבע-החומר הזה מותך ויכול לגרום לכוויה קשה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מקציפים את השמנת עד שהדברים מתייצבים והבועות שוככות, ואז מוסיפים את החמאה 2 טפיחות בכל פעם, מוודאים שכל תוספת משולבת היטב לפני שמוסיפים עוד.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
תנו לקרמל להתקרר מעט, ואז הכניסו אותו לחור של כל עוגיה והניחו להתקרר. סביר להניח שיש לך שאריות רוטב קרמל, אז שמור אותו למשהו טעים-כמו לשפוך על גלידת וניל!
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
גליל פירותגליל פירות