שרימפס Fra Diavolo עם ורמיצ'לי
שרימפס Fra Diavolo עם ורמיצ'לי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 529 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך מים, ורמיצ'לי, שרימפס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שרימפס, שרימפס, ו שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, 30 שניות יותר. מערבבים את העגבניות, פתיתי פלפל אדום, מים, פטרוזיליה ומלח. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים, מכוסים, רק עד שהשרימפס יהיו ורודים, בערך 4 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את ורמיצ ' לי עד שזה עתה נעשה, על 9 דקות.
מסננים את הפסטה וזורקים עם רוטב עגבניות ושרימפס.
וריאציות: לובסטר פרה דיאבולו עם ורמיצ ' לי: אם אתה במצב רוח חגיגי, לובסטר יהיה טעם נהדר במקום השרימפס.
Vermicelli Fra Diavolo: הרוטב בטעם מלא יכול לעמוד בכוחות עצמו ללא שרימפס.
המלצת יין: חפש אדום מרענן, פירותי בניגוד לחום של פתיתי פלפל אדום. בקבוק של דולקטו ידידותי למזון או ברברה מאזור פיימונטה של איטליה יהיה מושלם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.