שרימפס איטלקי ופסטה
שרימפס איטלקי ופסטאן הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.83 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 30 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 371 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה די טוב. נסו פסטה שרימפס איטלקית, סלט שרימפס ופסטה איטלקי, ו שרימפס איטלקי אופים עם פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מטגנים שום בשמן במשך דקה 1 או עד פריך-רך.
מוסיפים את העגבניות, המרק, הבזיליקום, האורגנו והפלפל. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 15 דקות.
בינתיים מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה.
מוסיפים את השרימפס לתערובת העגבניות; מבשלים 5-6 דקות או עד שהשרימפס הופך לורוד.
מסננים פסטה; לזרוק עם תערובת שרימפס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסאלדו פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסאלדו פינו גריגיו]()
קפוסאלדו פינו גריגיו
קפוסאלדו פינו גריגיו כולל מרקם יבש, פריך ותוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.משתלב היטב עם בשרים לבנים, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.