שרימפס אסיאתי עם פסטה
אם יש לכם שמן צמחי, ערמוני מים, בוטנים קלויים יבשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. נסו שרימפס אסיאתי מוקפץ, כופתאות שרימפס אסיאתיות, ו טאקו שרימפס אסיאתי (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף שרימפס, ו devein, אם תרצה בכך. שים את השרימפס בצד.
הכן פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים ומניחים בקערה גדולה או על מגש.
מערבבים יחד רוטב סויה, חומץ ושמן שומשום.
להוסיף בצל ירוק הבא 4 מרכיבים פסטה; לזרוק.
זנגביל מטוגן ושום בשמן צמחי חם 1 עד 2 דקות. (לא חום.)
מוסיפים שרימפס, מיץ לימון ופלפל; מבשלים 3 עד 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
הוסף תערובת שרימפס לתערובת פסטה, וזרוק.