קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות25
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

שרימפס אפוי ברוטב שום לימוני

שרימפס אפוי ברוטב שום לימוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס אפוי ברוטב שום לימון. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 2 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך תיבול פלפל לימון, שיני שום, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: שרימפס לימון עם שעועית לבנה ושום, בלילה אפוי" מטוגן " שרימפס עם רוטב שום טבילה, ו שרימפס קוקוס אפוי עם רוטב שזיף שום טבילה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מסדרים שרימפס בשכבה אחת בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מערבבים מיץ לימון ו-5 המרכיבים הבאים; יוצקים מעל שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
אופים ב 425 במשך 8 עד 10 דקות או עד שרימפס נעשים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מפזרים את שרימפס פטרוזיליה סוור, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
דירוג קרבו: 7

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.