שרימפס בזיגוג תאנה וחזרה
שרימפס מזוגג תאנה וחזרה נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 62 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך שימורי משמש, חזרת, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 19 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו איך לעשות בשר חזיר מזוגג תאנה לתוך ארוחות רבות, תפוח וסלמון מזוגג חזרת, ו סלק מזוגג מייפל חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף שרימפס; devein, אם תרצה בכך.
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים שרימפס ושום, ומטוגנים 2 דקות. להגדיל את החום גבוה; מערבבים בריבות תאנה, חזרת וחרדל, ו לטגן 1 עד 2 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.