שרימפס במרינדה עם שמפניה Beurre Blanc
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? שרימפס במרינדה עם שמפניה Beurre Blanc יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו טרגון, שאלוט, שמפניה חומץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמפניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס שמפניה עם קרם חמאה איטלקי כקינוח. זה יהיה להיט בחג הערב השנה החדשה שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שמפניה-פרי הדר Beurre Blanc, לוקוס קלוי עם ריזוטו פירות ים ושמפניה-הדר Beurre Blanc, ו צדפות חרוכות מתובלות עם פנקייק תפוחי אדמה-אגס ושמפניה Beurre Blanc (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שמפניה, שאלוט, חומץ, ו peppercorns בסיר בינוני כבד. מרתיחים עד מופחת 1/4 כוס נוזלי, על 20 דקות. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מערבבים שמפניה, שמן זית, שאלוט, ופלפל טחון בשקית ניילון resealable.
מוסיפים שרימפס לשקית ולאטום; לנער שקית למעייל שרימפס באופן שווה. שרימפס במרינדה בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות ועד 1 שעה, הפיכת שקית מדי פעם.
מערבבים עירית, טרגון ופטרוזיליה בקערה קטנה.
מטאטא Preheat. תרסיס מחבת מטאטא עם תרסיס שמן צמחי לא מקל.
מסננים שרימפס; להשליך שקית ניילון עם מרינדה. מסדרים שרימפס על מחבת מוכנה בשכבה אחת. חסילון מטגן עד אטום במרכז, כ -2 דקות לכל צד. לעמוד 3 שרימפס, זנבות זקוף, במרכז כל צלחת.
רוטב Rewarm בסיס על אש בינונית-נמוכה.
להקציף בחמאה 1 חתיכת בכל פעם, רק המאפשר לכל להמיס לפני הוספת הבא (לא להרתיח או רוטב להפריד). העונה beurre blanc לטעום עם מלח ופלפל.
רוטב כפית חם סביב שרימפס.
מפזרים עשבי תיבול טריים ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.