שרימפס בפירורי לחם עם רוטב דבש-חרדל
עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו צלעות אגוז בפירורי לחם ברוטב חרדל דבש, עוף בפירורי לחם דבש וחרדל, ו שרימפס שומשום עם רוטב חרדל ודבש (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין שרימפס, מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול.
מניחים מחבת מוכנה ב 400 תנור במשך 10 דקות.
שלב panko, 1/4 אבקת שום כפית, אבקת בצל, ומלח בצלחת רדודה, ערבוב עם מקצף.
מניחים ביצה לבן בצלחת רדודה אחרת. לטבול שרימפס בלבן ביצה, ולדלות בתערובת panko.
מניחים על תבנית אפייה שחוממה מראש.
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד שנעשה.
כדי להכין רוטב, לשלב חרדל ואת שאר החומרים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.