שרימפס ברוסקטה עם ממרח אבוקדו
שרימפס ברוסקטה עם ממרח אבוקדו הוא pescatarian ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו כוסברה, רפרטואר הגורמה של מקורמיק, קומין, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. נסו צמח ירוק מטוגן עם ממרח אבוקדו ושרימפס (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), ברוסקטה ממרח אבוקדו, ו ברוסקטה ממרח אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
אם קפוא, להפשיר שרימפס על פי הוראות החבילה. לקלף שרימפס, ואם תרצה, דווין. תניח בצד.
חותכים לחם באלכסון לפרוסות 12 (בעובי 1/2 אינץ'), משליכים קצוות. מעיל שני הצדדים עם ספריי בישול, ומניח על תבנית אפייה.
אופים ב 375 במשך 5 עד 6 דקות או עד הקצוות הם פריך. להזמין לחם על מחבת.
לקלף ולקצוץ גס אבוקדו, ומניחים בקערה בינונית.
מוסיפים מיץ ליים ו-6 המרכיבים הבאים, ומשלבים בעדינות, מקפידים לשמור על נתחי אבוקדו קטנים. (לא מחית.) צמרמורת עד מוכן לשרת.
שום קצוץ בשמן חם במחבת בינונית מעל חום בינוני 1 דקה.
הוסף שרימפס, בקבוצות, ומבשל 2 דקות בכל צד או רק עד שרימפס להפוך ורוד. (שרימפס צריך להיות קצת לא מבושל.)
הסר מהמחבת, ומניח 2 שרימפס על גבי כל פרוסת באגט על תבנית אפייה. למעלה כל אחד עם 1 כף. גבינת מנצ ' גו.
מטגנים 5 סנטימטרים מחום 1 עד 2 דקות או עד גבינה נמסה.
הסר מהתנור, ומעל כל אחד עם 1 עד 2 כף. תערובת אבוקדו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.