שרימפס ג'מבו עם בזיליקום ופסטו מנטה
שרימפס ג'מבו עם בזיליקום ופסטו מנטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 6 . גשו לסופר וקנו שמן זית, שן שום, צנוברים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו קארי-מנטה שפשף שרימפס ג'מבו, מתלה כבש עם נענע-בזיליקום פסטו, ו פסטה בזיליקום פסטו עם קישואים ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הנענע, בזיליקום, צנוברים ושום במעבד מזון עד קצוץ דק. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף 1/4 כוס שמן זית, עיבוד עד מעורבב היטב.
מעבירים את הפסטו לקערה בינונית. מערבבים בפרמזן. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
לזרוק את השרימפס עם שמן זית כתית מעולה בקערה גדולה למעיל.
מפזרים מלח ופלפל, וזורקים שוב.
מחממים מחבת גדולה וכבדה על חום גבוה. עבודה ב 2 קבוצות, להוסיף את השרימפס ו לטגן עד רק מבושל דרך, על 3 דקות. לזרוק את השרימפס עם מספיק פסטו כדי מעיל.
מעבירים את השרימפס למגש ומגישים.