מתכון זה מאוכלרשת דורשת פלפל, פלפל ג'לפנו, פרמזן ושום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 70%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון שרימפס אי חריף, האי של שרימפס סאליבן, ו שרימפס אי חריף.
הוראות
1
מכינים את ההלבשה למנה זו. מיקרוגל ליים בקערה קטנה למשך כ-30 שניות לשחרור שמנים אתרים, והניח בצד עד שהוא פשוט קריר מספיק לטיפול. דרך צינור ההזנה של בלנדר רץ מוסיפים, 1 בכל פעם, מיץ תפוזים, חומץ יין אורז, שום, 2 כפות מרמלדת התפוזים, לפי הטעם, (תשתמשו בשאר אם אחרי שתטעמו אותו תחליטו שהוא צריך להיות ממותק) והמיץ מהליים שהתקרר מעט. כשהבלנדר עדיין פועל, מוסיפים את שמן הזית בזרם איטי. התאימו את הטעם לטעמכם עם ריבת תפוזים נוספת, במידת הצורך, ותבלו במלח ופלפל, לפי הטעם. הניחו את הרוטב בצד לזמן קצר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
מרמלדה כתומה
פפרונצ'יני, לקישוט
כגון קנאת מלאך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי