קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות69
מגזין

שרימפס האי ומקרוני

שרימפס האי ומקרוני
מתכון זה מאוכלרשת דורשת פלפל, פלפל ג'לפנו, פרמזן ושום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 70%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון שרימפס אי חריף, האי של שרימפס סאליבן, ו שרימפס אי חריף.

הוראות

1
מכינים את ההלבשה למנה זו. מיקרוגל ליים בקערה קטנה למשך כ-30 שניות לשחרור שמנים אתרים, והניח בצד עד שהוא פשוט קריר מספיק לטיפול. דרך צינור ההזנה של בלנדר רץ מוסיפים, 1 בכל פעם, מיץ תפוזים, חומץ יין אורז, שום, 2 כפות מרמלדת התפוזים, לפי הטעם, (תשתמשו בשאר אם אחרי שתטעמו אותו תחליטו שהוא צריך להיות ממותק) והמיץ מהליים שהתקרר מעט. כשהבלנדר עדיין פועל, מוסיפים את שמן הזית בזרם איטי. התאימו את הטעם לטעמכם עם ריבת תפוזים נוספת, במידת הצורך, ותבלו במלח ופלפל, לפי הטעם. הניחו את הרוטב בצד לזמן קצר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
מרמלדה כתומהמרמלדה כתומה
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הכינו סלסה על ידי שילוב אננס, ג 'יקמה, בצל אדום, כוסברה וג' לפנו.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
JicamaJicama
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
הוסף מספיק רוטב למעיל, ושמור את השאר להלבשת המקרוני.
מרכיבים שתצטרך
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
4
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ובשלו את המקרוני אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מסננים היטב ומניחים בצד.
6
מתבלים את השרימפס בתיבול רתיחה של סרטנים.
מרכיבים שתצטרך
סרטן מרתיח תיבולסרטן מרתיח תיבול
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
בזמן שהפסטה מתבשלת, מחממים שמן זית על אש בינונית-גבוהה במחבת מטגן גדולה שתהיה גדולה מספיק כדי להכיל את הפסטה המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
מטגנים בצל ירוק ושום עד שהם רכים, ואז מוסיפים שרימפס ומבשלים עד שהם ורודים ואטומים, ואז מוציאים לפלטת שירות. (אל תבשלו יתר על המידה את השרימפס.)
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
9
מסירים את התבנית המטגנת מהאש ומוסיפים למחבת את המקרוני המבושל. מערבבים פנימה פרמזן, ומוסיפים מספיק מהרוטב שנותר לציפוי. מקפלים פנימה את הסלסה והשרימפס, ושומרים כמה מהשרימפס לקישוט. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מבושלמקרוני מבושל
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
10
מעבירים לכלי הגשה ומקשטים בעלי שרימפס וכוסברה שמורים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
11
מגישים את כל הרוטב שנותר בצד.

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)11 כף אורגנו מיובשתיבול סרטן רתיחה (מומלץ: מפרץ הישן)תיבול סרטן רתיחה (מומלץ: מפרץ הישן)454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מקרוני מרפק מיובשמקרוני מרפק מיובש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים1ציפורן בינוניתשום, טחוןשום, טחון2ציפורןשום, מעט כתוש עם הצד של להב סכין, טחוןשום, מעט כתוש עם הצד של להב סכין, טחון1פלפל ג'לפנו, זרעים וגבעולים שהוסרו וטחנו (השתמשו בכפפות והגנו על העיניים והאף בעת הטיפול בכל הפלפלים החריפים)פלפל ג'לפנו, זרעים וגבעולים שהוסרו וטחנו (השתמשו בכפפות והגנו על העיניים והאף בעת הטיפול בכל הפלפלים החריפים)1ג'יקמה, ברונוז קלוף וחתוך (ג'וליאן ואז לרוחב לחתיכות 1/8 אינץ')ג'יקמה, ברונוז קלוף וחתוך (ג'וליאן ואז לרוחב לחתיכות 1/8 אינץ')11 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ11 כף אורגנו מיובשכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעד 4 כפות ריבת תפוזיםעד 4 כפות ריבת תפוזים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת1קטןאננס טרי, עקף ועור, חתוך לאורכו מהליבה וקוביות קטנותאננס טרי, עקף ועור, חתוך לאורכו מהליבה וקוביות קטנות1קטןבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחומץ יין אורזחומץ יין אורז0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות6בצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבדבצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(גודל 21 עד 30) שרימפס מסולסל עם קליפות וזנבות שהוסרו (ניתן להשתמש בשרימפס גדול או קטן יותר, אך גודל זה קל לניקוי ועדיין חסכוני)(גודל 21 עד 30) שרימפס מסולסל עם קליפות וזנבות שהוסרו (ניתן להשתמש בשרימפס גדול או קטן יותר, אך גודל זה קל לניקוי ועדיין חסכוני)