שרימפס ואספרגוס עם טוויסט לואיזיאנה
שרימפס ואספרגוס עם טוויסט לואיזיאנה עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 23 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ובסך הכל 422 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. המתכון הזה של Allrecipes דורש אורגנו, מלח ופלפל גרוס, ספגטי ופלפל. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54% , וזה טוב. מתכונים דומים: איך להכין גומבו בסגנון לואיזיאנה , פאי סרטנים אותנטיים של לואיזיאנה ורולינטיני חצילים בגריל :: טוויסט על קלאסיקה .
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות. מבשלים ספגטי במים הרותחים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהוא מבושל אך יציב לביס, כ-12 דקות; לְנַקֵז.
מעבירים לקערת ערבוב גדולה.
ממיסים חמאה עם שמן זית בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה. מבשלים ומערבבים אספרגוס, פלפל אדום, שאלוט, שום, בזיליקום, פתיתי פלפל אדום ואורגנו בתערובת החמאה עד שהפלפל מתרכך, כ-5 דקות.
מוסיפים שרימפס וממשיכים לבשל עד שהשרימפס ורוד עז מבחוץ והבשר כבר לא שקוף במרכזו, עוד 3 עד 5 דקות.
יוצקים את תערובת השרימפס והירקות על הספגטי ומערבבים לערבב.
מפזרים גבינת פרמזן על תערובת הפסטה ומתבלים במלח ופלפל.