שרימפס ומרק גאמבו עם במיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 657 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. גשו לסופר וקנו קאיין, מלח ים, קליפות צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה נהדר. מתכונים דומים: שרימפס במיה גאמבו, חסילוני במיה גאמבו, ו שרימפס במיה גאמבו.
הוראות
1
כדי להפוך את מלאי השרימפס: לקלף את השרימפס, ולזרוק את הראשים והקליפות לסיר מלאי גדול; לקרר את השרימפס המקולף עד מוכן לבשל במרקית.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
קונכיות פסטה
שרימפס
מרק גמביה
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את הסרטן, בצל, עלי דפנה, טימין, קאיין, מפרץ ישן ולימונים לסיר. מכסים עם 2 1/2 ליטרים של מים קרים. אפשר לנוזל להגיע לאט לרתיחה, ולאחר מכן להנמיך את החום. מבשלים בעדינות במשך 45 דקות, חשוף, ברפרוף כל קצף שעולה למעלה. מסננים את המניה לתוך מיכל אטום או סיר אחר כדי להסיר את המוצקים העבים; בשלב זה אתה צריך בערך 2 ליטרים של מרק טעים להשתמש במיה. מגניב עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
פלפל קאיין טחון
לימון
מלאי
מרק גמביה
בצל
טימין
מים
סרטן
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
כדי להפוך את הבמיה, עליך להתחיל עם בסיס רביכה: להמיס את החמאה על חום בינוני-נמוך בתנור הולנדי או בסיר גדול, כבד אחר. בדיוק כמו הקצף שוכך, להוסיף את הקמח, ערבוב כל הזמן עם כף עץ או להקציף כדי למנוע גושים - זה עשוי לנעול כמו ציפוי עוגה אבל רק לשמור ערבוב דרכו. מבשלים את רביכה עד שזה צבע של אגוז ומריח באותה מידה כמו אגוזים, זה צריך לקחת בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
חמאה
אגוזי מלך
קמח לכל מטרה
בסיס
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
תנור הולנדי
מקציף
4
מוסיף את הבצל, סלרי, פלפל, שום, במיה (אם אין לו במיה, זה לא גמביה!); מתבלים במלח, קאיין ואולד ביי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
פלפל קאיין טחון
סלרי
שום
בצל
מרק גמביה
במיה
מלח
5
מערבבים את העגבניות, עלי דפנה, וקורנית. מבשלים 10 דקות, ערבוב פה ושם, עד הירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
ירק
עגבנייה
טימין
6
יוצקים את מלאי שרימפס מקורר ומערבבים לשלב. מביאים את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום. מבשלים במשך 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבמיה כהה ועבה. לזרוק את השרימפס וצדפות, לבשל על עוד 15 דקות; להתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפס
תיבול
צדפות
שרימפס
מרק גמביה
7
כדי לשרת: מצקת את הבמיה לתוך קערות רדודות וערימה קצת אורז במרכז.
מרכיבים שתצטרך
מרק גמביה
אורז
ציוד שתשתמש בו
קערה
מצקת
8
מפזרים את הפטרוזיליה והבצל הירוק מעל. להעביר את הלחם הצרפתי ורוטב חם ליד השולחן.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.