אם יש לך בייקון, מלח, שום בבקבוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. נסו שרימפס ודגים דרומיים, שרימפס ודגים דרומיים, ו שרימפס ודגים דרומיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים; להפריש.
2
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים בצל, פלפל, ושום לטפטוף במחבת; מבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים בתערובת שרימפס, מרק, ו 1/4 כוס בצל ירוק; לבשל 5 דקות או עד שרימפס נעשים, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אטריות ריגטוני מיובשות
צרור תרד טרי (בערך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להביא מים לרתיחה בסיר בינוני; בהדרגה להוסיף גריסים, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך; מבשלים, מכוסה, במשך 5 דקות או עד עבה, ערבוב מדי פעם. מערבבים בחמאה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 אונקיות צ'דר מגורר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.