שרימפס ודגנים
שרימפס ודגנים יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 407 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו גריסים מאבן, מיץ לימון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו שרימפס ודגנים, שרימפס ודגנים, ו שרימפס ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
1 מטגנים את הבייקון במחבת גדולה עד פריך.
יוצקים את כל אבל על 3 כפות של השומן. כבה את החימום. 2 מביאים את המים לרתיחה בסיר בינוני.
תוסיף את המלח. לאט לאט לשפוך את שיבולת השועל לתוך המים הרותחים בזמן שאתה מערבבים עם כף עץ. מערבבים ויוצקים בהדרגה, כך שאתה לא מקבל שום גושים. כאשר כל גריסים משולבים, להפוך את החום למטה כדי מבשלים נמוך לבשל את שיבולת שועל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 35 דקות.3 שמור על 1/3 של שרימפס שלם לחתוך את השאר 3-4 חתיכות כל אחד. תניח בצד. 4 כאשר גריסים מבושלים במשך 35 דקות, להפוך את החום גבוה מתחת למחבת הטחון וכאשר שומן הבייקון חם, לטגן את הבצל ופלפל ירוק מעל חום בינוני גבוה עד רך, על 4 דקות.
מוסיפים את הבייקון, שיני שום ושרימפס וזורקים לשלב.
מוסיף את ציר העוף ולתת זה להרתיח במשך 5 דקות. בינתיים, מערבבים את גבינת צ ' דר וחמאה לתוך שיבולת שועל. המנה אולי לא צריכה יותר מלח, אבל להוסיף קצת אם אתה רוצה.6 כדי לשרת, כפית כמה שיבולת שועל בקערות בודדות.
מוסיפים לשרימפס את הבצל הירוק, פטרוזיליה ומיץ לימון לפי הטעם.
הוסף מלח אם הוא צריך את זה. כפית כמה שרימפס על שיבולת שועל ולוודא לפחות שרימפס שלם הוא על הצלחת של כולם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.