שרימפס ודגנים עם נקניק
שרימפס ודגנים עם קילבסה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 481 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לכם מלח, גבינת צ'דר חדה, נקניק קילבסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עוף קל, Kielbasan ו פאייה שרימפס, שרימפס ודגנים, ו שרימפס ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים פולנטה, מים ומלח לרתיחה בסיר; להפחית את החום נמוך ומבשלים עד פולנטה מעובה, 10 עד 15 דקות.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני ומבשלים נקניק קילבסה עד להשחמה, 5 עד 8 דקות; מערבבים בשום, רוזמרין, פתיתי פלפל אדומים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מערבבים בשרימפס ומערבבים בעדינות עד שהחסילון ורוד וכבר לא שקוף בפנים, כ -5 דקות.
מעבירים תערובת שרימפס ומיצי פאן לקערה גדולה ומערבבים שיבולת שועל לתוך התערובת. מערבבים גבינת צ ' דר לתוך התערובת החמה עד מומס.