שרימפס וטאקו אבוקדו בסגנון סביצ'ה
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו שיני שום, מלח, טורטיות תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: שרימפס וטאקו אבוקדו בסגנון סביצ'ה, שרימפס וטאקו אבוקדו בסגנון סביצ'ה, ו שרימפס מעושן וסביצ'ה אבוקדו.
הוראות
קליפה מגוררת דק מ לימונים למדוד 1 כף; לימונים מיץ למדוד 1/4 כוס.
מניחים קליפה ומיץ בקערה גדולה.
מוסיפים עגבניות ומרכיבים הנותרים למעט טורטיות; לזרוק היטב לשלב. מכסים ומקררים במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. כפית על תערובת שרימפס 1/2 כוס במרכז כל טורטייה; לקפל במחצית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו