קושימומחה
מוכן ב1 ש, 32 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

שרימפס וצדפות פו בנים

שרימפס וצדפות פו בנים
שרימפ אנד אויסטר פו בויז יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1167 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 86 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -32 דקות. אם יש לכם שמנת, קאיין, cornichonsוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. וזה טוב. נסו אויסטר ושרימפס, בחורים., צדפות מטוגנות וחסילונים., ו אור-up Oyster po ' boys (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה, משרים את הצדפות והשרימפס בתערובת של חלב חמאה ורוטב חם במשך 20 עד 30 דקות. בצלחת רדודה, להקציף, יחד את קמח התירס, אבקת בצל, אבקת שום, פפריקה וקיין.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
אבקת בצלאבקת בצל
חלב-חמאהחלב-חמאה
רוטב חריףרוטב חריף
קמח תירסקמח תירס
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
צדפותצדפות
פפריקהפפריקה
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
בסיר טיגון עמוק או בסיר עם תחתית כבדה, מחממים מספיק שמן כדי לבוא באמצע הדרך במעלה צידי הסיר, ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מסננים את הצדפות והשרימפס וזורקים אותם לקמח תירס מתובל. עבודה בקבוצות, מטגנים את הצדפות והשרימפס עד זהוב ופריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
צדפותצדפות
שרימפסשרימפס
5
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
6
לפצל את הלחמניות ולמרוח עם מיונז קריאולי. קו עם שפע של פרוסות חסה ועגבניה גרוסות. למעלה עם צדפות מטוגנות ושרימפס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
מיונזמיונז
חסהחסה
צדפותצדפות
שרימפסשרימפס
גלולגלול
7
חותכים כל גליל ל 2 עד 3 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
8
מגישים עם רוטב חריף וחתיכת לימון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
לימוןלימון
9
מערבבים את כל החומרים היטב בקערת ערבוב גדולה. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן1צביטהקמצוץ קאייןקמצוץ קאיין1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרcornichons קצוצים בערךcornichons קצוצים בערך12 כפיות אבקת שוםחרדל קריאוליחרדל קריאולי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס קרקע בסדרקמח תירס קרקע בסדר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'לואיזיאנה רוטב חריףלואיזיאנה רוטב חריף23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב חם, בתוספת יותר לכריךרוטב חם, בתוספת יותר לכריך6שרימפס וורידיםחסה קרחון מגורר דקחסה קרחון מגורר דק1לימון, juicedלימון, juiced6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי6שרימפס וורידיםפלחי לימוןפלחי לימון4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כָּתֵףכָּתֵף241 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרצדפות, shuckedצדפות, shucked6שרימפס וורידיםשמן בוטנים לטיגון עמוקשמן בוטנים לטיגון עמוק680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שרימפס, קלופים וטבועיםשרימפס, קלופים וטבועים2חתיכות טופי הית' בר1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות2sub רך או לחמניות hoagiesub רך או לחמניות hoagie1באט מומסעגבנייהעגבנייה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.