שרימפס טנדורי במרינדה ירוקה
לך לחנות ותביא צ'אטני מנטה, מלח, שרימפס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרינדה טנדורי, שרימפס טנדורי עם אורז ואפונה, ו שרימפס טנדורי עם קוקוס כוסברה צ'אטני.
הוראות
במעבד מזון או בלנדר, כוסברה מערבולת, שום, זנגביל, צ ' ילי, garam masala, כמון, ו 1/4 כפית קאיין לתוך משחה חלקה, הוספת 1/3 כדי 1/2 כוס מים לפי הצורך כדי להקל על מיזוג. טעם ולהוסיף יותר קאיין, אם תרצה.
זמן קצר לפני ההגשה, לשטוף שרימפס; לנקז היטב.
מוסיפים למרינדה עם שמן ומלח; מערבבים היטב. חוט שרימפס על 6 עד 8 שיפודי מתכת, פירסינג אותם דרך המרכז כך שהם שוכבים שטוחים ברציפות.
להניח שיפודי שרימפס על גריל משומן על מצע מוצק של גחלים חמים או על חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); סגור מכסה. לבשל, מפנה פעם אחת, עד שרימפס אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 3 עד 5 דקות לכל צד.
מעבירים למגש ומגישים עם פלחי לימון וצ ' אטני נענע.
טחון כמון קלוי: במחבת 6 עד 8 אינץ ' על חום בינוני, מערבבים 2 כפות זרעי כמון לעתים קרובות עד קלוי קל, 2 עד 4 דקות. מערבולת בבלנדר עד הקרקע דק. עושה על 2 כפות.