הכנה של שרימפס וטרגון בצל אורכת כ -25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה, ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליתי ו מספיק ל-4 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -36 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 245 קלוריות . אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. מתכון זה מ-Taste of Home דורש מלח, שיני שום, מיץ לימון ושמן זית. רק מעטים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סופגני של 43% , וזה ציון מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: טרגון עוף עם פטריות ארינג'י , עוף ברוטב שמנת טרגון יין לבן , וכריכי סלט ביצים עם טרגון .
הוראות
1
במחבת גדולה עם ציפוי מונע הדבקה, מטגנים את הבצל והשום בשמן עד לריכוך.
מוסיפים את השרימפס ומיץ הלימון לתערובת הבצל; נותנים לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מניחים את השרימפס על מחבת גריל מרופדת בנייר כסף; יוצקים מעל את תערובת הבצל. צולים בגובה 8-10 ס"מ מהאש במשך 3-4 דקות או עד שהשרימפס הופך ורוד והציפוי משחים.