שרימפס כועס עם שעועית לבנה טוסקנית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס כועס עם שעועית לבנה טוסקנה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 543 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם אבקת צ'ילי קליפורניה, ביצה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו שעועית לבנה טוסקנית, שעועית לבנה טוסקנית וברוקולי רב, ו עוף רוזמרין טוסקנה ושעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
ב 1-סיר ליטר, שעועית חום, 2 כפות שמן זית מרק עוף לרתיחה. להפחית את החום נמוך כדי לשמור על תערובת חמה. (מיץ לימון ופטרוזיליה יתווספו מאוחר יותר.)
בקערה קטנה, מערבבים קמח, אבקת צ ' ילי, 1 כף מלח 1 כפית פלפל. בקערה קטנה אחרת, להכות ביצה בקלילות. בקערה קטנה שלישית, מניחים פירורי לחם.
שרימפס מעיל עם תערובת קמח, מתנער עודף; הבא לטבול שרימפס לתוך ביצה ולאחר מכן מעיל עם פירורי לחם. במחבת 10 אינץ', חום 1/3 כוס השמן על חום גבוה.
הוסף שרימפס למחבת בשכבה אחת. (לא לזרוק או להזיז שרימפס.) לבשל על 3 דקות. הפוך שרימפס מעל; לבשל עד השחמה.
הסר שרימפס ממחבת גיליון עוגיות.
מוסיפים שום לשמן חם במחבת; מבשלים ומערבבים עד חום בהיר, מוסיפים עוד שמן במידת הצורך.
להוסיף צ ' ילה; לבשל עד רך. בזהירות להוסיף בזיליקום (מים במחבת יקפוץ). מבשלים 45 עד 60 שניות או עד קריספ.
בינתיים, מערבבים מיץ לימון ופטרוזיליה לתוך תערובת שעועית בסיר; עונה לטעום עם מלח ופלפל נוספים.
מערבבים קליפת תפוז לתוך תערובת בזיליקום במחבת.
הסר מהחום. להחזיר שרימפס למחבת; לזרוק לשלב.
תערובת שעועית כפית על מגש או צלחות בודדות.
טפטוף בשמן זית. למעלה עם שרימפס; כף חלק תערובת בזיליקום עם כמה שמן שלה מעל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.