שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 616 קלוריות. גשו לסופר וקנו אורז חום רותח בשקית, רוטב סויה, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו שרימפס מערבבים פריזר חבילה, שרימפס תאילנדי מערבבים ומטגנים עם קישואים, ו מהיר 10 דקות שרימפס טריאקי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את האורז על פי הוראות החבילה. בינתיים, לחמם את השמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מוסיף את השרימפס וירקות. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שרימפס מבושלים דרך, 3 עד 5 דקות. מערבבים ברוטב סויה.
מעבירים לצלחת ומגישים לצד האורז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.