שרימפס מלוח מטוגן בשמן עמוק בסגנון סיני
אם $1.06 למנה נופל בתקציב שלך, שרימפס מלוח בסגנון סיני בשמן עמוק יכול להיות מדהים חלב חינם מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שום, קורנפלור, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 85 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו שרימפס מטוגן בשמן עמוק בסגנון יפני, עוף מטוגן בשמן עמוק בסגנון דרומי, ו עוף מטוגן בשמן עמוק בסגנון יפני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שתי כפות שמן בווק מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיף את השום, בצל ירוק ולתת חום, ערבוב מדי פעם, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את פתיתי פלפל צ ' ילי אם משתמשים ומערבבים עד ארומטי, על 30 שניות.
מעבירים שמן וארומטיקה לקערת מתכת גדולה. נגב ווק נקי במגבת נייר.
להוסיף שמן שנותר ווק וחום ל 191° מעל חום בינוני. בינתיים, לשלב ביצה קורנפלור בקערה בינונית.
מוסיפים שרימפס וזורקים למעיל. כאשר השמן מוכן, להוסיף חצי שרימפס, להפיל אותם לתוך השמן אחד בכל פעם. לבשל, להסעיר ולהפוך שרימפס לעתים קרובות עד פריך ופשוט מבושל דרך, 2 עד 3 דקות בסך הכל.
העבר שרימפס לצלחת מרופדת בנייר מגבת וחזור עם אצווה שנותרה.
מוסיפים שרימפס מטוגן סחוט לקערה עם ארומטיקה משחימים. מתבלים לפי הטעם עם מלח, פלפל ותבלינים נוספים אופציונליים.