שרימפס מצופה פולנטה עם חרדל ומיונז עשבי תיבול
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? שרימפס מצופה פולנטה עם חרדל ומיונז עשבי תיבול יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. גשו לסופר וקנו קרם, פפריקה, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. , שהוא מוצק. נסו מאפה שרימפס בשקדים עם מיונז סויה לימון, חזה עוף מצופה בפסטו עגבניות מיובשות על פני פולנטה עשב שמנת, ו חרדל ודגי טרוטה משובצים בעשב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית מערבבים את המיונז, שמנת חמוצה, חרדל דיז ' ון, טרגון ועירית. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור ומחממים עד 475 מעלות F. מכסים גיליון אפייה כבד עם רדיד אלומיניום.
מערבבים את הקמח, מלח ים ופלפל בקערה קטנה.
יוצקים את הביצים מכות לתוך קערה קטנה אחרת.
מערבבים יחד את הפולנטה, פפריקה ותימין בקערה בינונית. עבודה בקבוצות, לדלות את השרימפס בקמח. לנער את כל קמח עודף. טובלים את השרימפס דחוס קמח לתוך הביצים ולאחר מכן מעיל עם תערובת פולנטה.
טפטוף שרימפס, משני הצדדים, עם שמן זית.
מניחים את השרימפס על תבנית אפייה מוכנה.
אופים במשך 10 to12 דקות עד פריך וזהב.
מגישים מיד עם מיונז חרדל ועשבים.