שרימפס ניקולס
שרימפס ניקולס הוא pescatarian ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם מים, קמח, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא משהו. נסו Brioches סנט ניקולס' Mannele, סיר איטי מרק סנט ניקולס, ו שומר הבר של ניקולס פטי-ארטישוק ממולא נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
הניחו את השרימפס על משטח נקי כך ששני החצאים פרושים פתוחים כמו ספר.
מניחים רצועה של גבינת מוצרלה במרכז, ואז רצועה של פלפל קלוי. סגור את השרימפס ועטוף כל אחד עם פרוסה של פרושוטו.
מניחים את הקמח בצלחת קטנה. בצלחת נפרדת, לטאטא יחד את הביצה, מים ומלח עם מזלג.
מניחים את פירורי panko בצלחת שלישית.
מחממים את השמן במחבת גדולה על פני חום בינוני עד בינוני גבוה או עד שהוא מגיע 375 מעלות F (190 מעלות C). טובלים את השרימפס עטוף בקמח למעיל, ואז טובלים בתערובת הביצה.
רול בפירורי panko עד מצופה שווה.
מטגנים את השרימפס בשמן החם עד חום זהוב וגבינה נמס, על 1 דקה לכל צד.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.